Betaalbare isolatie

Betaalbare isolatie

Bent u op zoek naar betaalbare isolatie om uw woning te verduurzamen? Isovlas is isolatiemateriaal van kwaliteit dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Dat maakt Isovlas zowel ecologisch als economisch verantwoord. Isovlas is ideaal voor betaalbare na-isolatie van bestaande woningen, en is een enorm duurzame oplossing voor betaalbaar isoleren. Wij bieden diverse oplossingen voor dak-, gevel-, vloer- en wandisolatie. Het natuurlijke materiaal zorgt voor optimale temperatuur- en vochtregulering en een maximaal geluidswerend effect. Daarbij is het gemakkelijk en snel te plaatsen. Zo is Isovlas gezond voor de leefomgeving, de verwerker én voor de eindgebruiker.

Wat maakt Isovlas isolatiematerialen natuurlijk?

Isovlas wordt geproduceerd met behulp van de natuur. Onze isolatiematerialen zijn gemaakt van vlas, een materiaal dat gewoon in de natuur te vinden is en niet schadelijk is. Zo overtreft Isovlas alle normen, op het gebied van circulariteit, warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Wij zijn het enige isolatiemateriaal dat op de markt is dat zo duurzaam en gezond is, waar je ook nog eens betaalbaar mee kunt isoleren. Wij maken duurzame, hoogwaardige, maar betaalbare isolatie producten, zoals bouwisolatie, dak- en gevelelementen en betaalbare na-isolatie. Daarbij zorgt Isovlas voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie, waarmee energie wordt bespaard. Zo kunt u uw woning verduurzamen op een ecologisch verantwoorde manier. 

Onze oplossingen

Isovlas heeft als doel om de kwaliteit van leven te verbeteren in ieder gebouw, op een duurzame, gezonde én voordelige manier. Wij bieden ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers én eindgebruikers de voordelen van natuurlijk en regulerend isolatiemateriaal. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze producten voordelig zijn, om bijvoorbeeld betaalbare na-isolatie van sociale huurwoningen mee te kunnen realiseren. Wij bieden diverse oplossingen en systemen om zowel bestaande woningen als nieuwe bouwprojecten optimaal te kunnen isoleren. Kies bijvoorbeeld voor onze elementen voor platte of hellende daken, gevels, spouwmuren en vloeren. Met Isovlas worden stookkosten verlaagd en het wooncomfort verhoogd. 

Betaalbaar isoleren met Isovlas

De unieke eigenschappen van Isovlas maken onze producten het beste BIOBASED isolatiemateriaal van de afgelopen decennia. Met onze continue ontwikkeling en innovatie, creëren wij duurzame, betaalbare isolatie voor ultiem wooncomfort en een ademend binnenklimaat. Het natuurlijke materiaal heeft allerlei voordelen, waaronder dat het betaalbaar blijft. Wij bieden diverse oplossingen voor wanden, daken en vloeren. Bekijk hier onze producten. U kunt Isovlas vinden bij verschillende verkooppunten door heel Nederland. Meer weten? Bekijk hier onze veelgestelde vragen of neem gerust eens contact op! 

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: