VRD Dakelement
dampopen

Temperatuurregulerende dakisolatie van buitenuit Dampopen en ventilerend

VRD Dampopen Dakelementen zijn dé ideale temperatuurregulerende dakisolatie. Het grote warmte-accumulerende vermogen van Isovlas bouwisolatie komt optimaal tot zijn recht in deze dampopen dakelementen met ventilerende dakbedekking. Door de dampdiffusie-open opbouw van de Isovlas VRD dakelementen wordt een optimaal leefklimaat gegarandeerd.
Hierdoor blijft het onder het dak ’s zomers aangenaam en blijft de binnentemperatuur ’s winters veel langer behaaglijk.
Energieverslindende ventilatievoorzieningen zijn hierdoor niet meer nodig.

Op maat
Isovlas VRD dakelementen worden, op basis van je specifieke eisen en wensen, op maat gemaakt. De dakelementen kunnen in diverse varianten worden geleverd: in o.a. multiplex, houtspaanplaat en houtspaanplaat wit. Door de grote overspanningsmogelijkheden kun je een mooie ruimtelijke binnenaftimmering creëren.

Innovatie
Het dampopen Isovlas VRD Dakelement is een noviteit en onderscheidt zich door een groot aantal voordelen. Het dakelement heeft sterke constructieve, isolerende
en geluidwerende eigenschappen. Het is strak, vlak, volledig symmetrisch en standaard voorzien van gootplanken. Hierdoor is het snel en eenvoudig te plaatsen.
Het dakelement is robuust en sterk. Behalve tijd bespaart het ook afdichtingmateriaal. De naad tussen de elementen is minimaal en gemakkelijk af te dichten.
Een belangrijk voordeel is dat je met dit VRD dakelement grote overspanningen kunt realiseren.

Diverse binnenafwerkingen

HV 12V Houtspaanplaat
ISB+ Natuurspaanderplaat
WHV 12V Houtspaanplaat wit
Gipsvezelplaat

MPL 12S Berkenmultiplex

MPL 12S V-groef Berkenmultiplex
Berkenmultiplex blank/white wash lakken

Geperforeerde plaat wit

Geperforeerde plaat berken

Vuren CLT plaat 16mm B/C

De voordelen op een rijtje: