Na-isolatie op
bestaand dakbeschot

Na-isolatie op bestaand dakbeschot. Van buitenaf isoleren. Nieuwste innovatie.

Isovlas Reno Exterieur voor na-isolatie op het bestaande dakbeschot is de nieuwste innovatie van Isovlas. Reno Exterieur is een dampopen renovatie-element dat speciaal is ontworpen om te kunnen naisoleren zonder de woning te ontruimen.
Wel zo praktisch.
Isovlas Reno Exterieur elementen zijn optimaal vochtregulerend, uniek verwerkingsvriendelijk, zeer efficiënt energiebesparend, sterk geluidwerend en verrassend betaalbaar!

Door een slimme combinatie van panlatten, scharnieren en overstekken is een steiger bij het leggen van de elementen niet nodig.
Reno Exterieur wordt geleverd met gootplank en randhout voor het eenvoudig uittimmeren van boeiboorden en goten.
Door de stijfheid van de elementen hoeft het dak niet uitgevlakt te worden. De elementen worden geleverd met een tengel van 20 mm. Hierdoor is verstellen eenvoudig en is goede ventilatie onder de pannen gegarandeerd.

Voordelen van Reno Exterieur
dakelementen:

    • Op maat te bestellen (gratis één- of tweezijdig afgeschuind)
    • Eenvoudig en snel te monteren
    • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
    • Geen zaagwerk op de bouw door flexibele indeling
    • Geen condensatie in het dakbeschot, zelfs niet als ook aan de binnenkant al geïsoleerd is. Reno Exterieur is net als alle andere Isovlas isolatieproducten vochtregulerend

Isovlas dampopen RNV renovatie dakelement

De dampopen elementen zijn er standaard voor een dragend dakbeschot, met of zonder tengels. Reno Exterieur elementen zijn licht van gewicht en hebben een lengte tot 6500 mm.
Je plaatst de dakelementen van buitenaf rechtstreeks op het dakbeschot.

Varianten Reno Exterieur:

Isovlas Reno Exterieur los

Wanneer?
Bij ingewikkelde werken met veel hoeken en kilkeeprs, los te verwerken. (Element 60 cm breedte).

Isovlas Reno Exterieur

Wanneer?
Als je het werk vantevoren niet goed in kunt meten zodat je flexibel bent met je maatvoering. (Verwerkt met element 60 cm breedte).

Isovlas Reno Exterieur XL

Wanneer?
Totaalontzorging op basis van engineeringstraject vooraf: twee hijsjes en het dak ligt dicht. (Element 240 cm voorzien van tengels en panlatten).