Systeembouw (prefab)

Prefab systeembouw van huizen, kantoren en hallen uit de fabriek nemen een vlucht.

De tijdgeest dwingt ons om met nieuwe technieken te komen. Zodat we sneller en in veel grotere hoeveelheden kunnen bouwen, unica en vooral seriematig. Met name in de (sociale) woningbouw is de nood en daarmee de noodzaak het grootst. En natuurlijk doen we dit duurzaam, klimaatneutraal volgens de nieuwste inzichten.

Complete ruwbouwhuizen uit de fabriek
Prefab systeembouw van huizen. Complete ruwbouw uit de fabriek. Gestandaardiseerd en efficiënt. Elke dag zie en lees je meer over prefab systeembouw als de oplossing voor het woningvraagstuk. Het nieuwe bouwen, groen en ideaal om het doel van 1.000.000 woningen in de komende 10 jaar te realiseren.

Isovlas maakt zowel eenmalige ontwerpen, als seriematige ruwbouwwoningen op basis van houtskelet en de beste biobased, klimaatneutrale, circulaire isolatie. Prefab ruwbouw, die in extreem korte tijd kan worden neergezet. Met als grote plus dat bewoners verzekerd zijn van het ideale, natuurlijke woonklimaat: winterwarm, zomerkoel, een optimale geluidsisolatie en perfecte, natuurlijke vochtregulatie doordat de isolatie in de elementen bestaat uit 100% natuurlijke vlasvezel.

Bedrijfsgebouwen, hallen en kantoren
Ook bij de ontwikkelingen in bedrijfsgebouwen is de trend naar casco prefab systeembouw uit de fabriek inmiddels onomkeerbaar. Net zoals de trend naar 100% duurzaam en circulair. Isovlas speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling. Wij bieden je de mogelijkheid om alle dak- gevel- en wandelementen voor moderne duurzame bedrijfsgebouwen op maat als prefab systeembouwelementen te laten maken. Isovlas zorgt dan feitelijk voor de klimaatneutrale ‘invulling’ van je basis (casco) constructies (daken, gevels, wanden).

De voordelen op een rijtje: