Isovlas dak- en
gevelelementen

Isovlas, de bouwisolatie met de beste prestatie: ultiem wooncomfort, gezond, duurzaam en verrassend betaalbaar

Isovlas Bouwisolatie voor dak, gevel, wand en vloer: optimaal duurzaam, goedkoop, gezond en gemakkelijk te verwerken

Isovlas is technisch, ecologisch en economisch aantoonbaar de meest innovatieve en beste bouwisolatie. Isovlas biedt ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers en niet in de laatste plaats eindgebruikers elk specifieke, nieuwe voordelen.

Het ideale leefklimaat
Isovlas PL en PN bouwisolatie is de beste isolatiekeuze voor uw projecten. Isovlas PL en PN bouwisolatie is bij uitstek geschikt voor passiefhuizen en nul-energiewoningen.

VRD Dakelement dampopen

Het dampopen Isovlas VRD Dakelement is een noviteit en onderscheidt zich door een groot aantal voordelen. Het dakelement heeft constructieve, isolerende en geluidwerende eigenschappen. Het is strak, vlak, volledig symmetrisch en standaard voorzien van gootplanken. Hierdoor is het element snel en eenvoudig te plaatsen. Het dakelement is robuust en sterk.

Platdakelementen

Het Isovlas Platdakelement is de dampopen noviteit met formidabele constructieve, isolerende en geluidwerende eigenschappen. Robuust, strak en vlak, waardoor het snel en eenvoudig is te plaatsen.
Ook bij grote overspanningen. Behalve veel tijd bespaart het bovendien afdichtingmateriaal. De naad tussen de elementen is minimaal en gemakkelijk af te dichten.

Systeembouw (prefab)

Prefab systeembouw, huizen, kantoren en hallen uit de fabriek, nemen een vlucht. De tijdgeest dwingt de bouwwereld om met nieuwe technieken te komen. Zodat we sneller en in veel grotere hoeveelheden kunnen bouwen, unica en vooral seriematig. Met name in de (sociale) woningbouw is de nood en daarmee de noodzaak het grootst. En natuurlijk duurzaam, klimaatneutraal volgens de nieuwste stand der dingen.

De voordelen op een rijtje: