Biobased isolatie

Biobased isolatie

Zoekt u isolatiemateriaal dat goed is voor mens en natuur? Isovlas is het beste biobased isolatiemateriaal van de afgelopen decennia. Wij produceren biobased isolatie van natuurlijke materialen voor ieder project. De unieke producteigenschappen van Isovlas maken het een kwalitatief hoogwaardig natuurlijk isolatiemateriaal, dat alle normen doorbreekt op het gebied van circulariteit, warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Isovlas is zowel ecologisch en economisch verantwoord, en geeft een ultiem binnenklimaat voor elke woning. Dat maakt Isovlas de meest innovatieve isolatie die ook nog eens biobased is. 

Wat maakt Isovlas isolatie biobased?

Biobased isolatiemateriaal is een isolatieproduct dat gemaakt is met een basis van natuurlijk materiaal. Voor de productie van Isovlas maken wij gebruik van de natuur. Onze producten zijn gemaakt van vlas, dat ecologisch verantwoord geteeld is. Wij maken er duurzame, hoogwaardige biobased isolatie producten van, die te gebruiken zijn voor diverse manieren van isolatie. Zo hebben we dak- en gevelelementen, vloer- en wandisolatie en oplossingen voor de na-isolatie van bestaande gebouwen. Het natuurlijke materiaal van Isovlas zorgt voor een optimale vocht- en temperatuurregulatie, en creëert daarmee een comfortabel binnenklimaat waarmee een hoop energie bespaard kan worden. Zo is Isovlas gezond voor de leefomgeving, de verwerker én voor de eindgebruiker.

Biobased én dampopen bouwen

In alles wat wij doen, gelooft Isovlas in dampopen bouwen. Dat betekent het creëren van een optimaal binnenklimaat door middel van natuurlijke isolatiematerialen. Een dampopen constructie zorgt voor een natuurlijke vocht- en temperatuurregulatie, waardoor er een ademend en comfortabel binnenklimaat ontstaat. Doordat Isovlas isolatie biobased is, geeft het alle voordelen van een natuurlijke regulatie van vocht en warmte. Dat betekent dat het in de winter binnen lekker warm is en het in de zomer koel blijft. Zo kan er energie worden bespaard en geniet de eindgebruiker van ultiem wooncomfort. 

Isovlas: het beste biobased isolatiemateriaal

Door de unieke eigenschappen van Isovlas is het uitgegroeid tot de beste biobased isolatie op de markt. Isovlas is het meest ecologisch verantwoorde isolatiemateriaal, dat ook nog eens voordelig en gemakkelijk aan te brengen is. Doordat wij blijven innoveren en ontwikkelen, produceren we de beste isolatieproducten voor iedereen die duurzamer wil gaan wonen. Wij bieden verschillende oplossingen voor wanden, daken, vloeren én na-isolatie. Bekijk hier onze diverse producten. U vindt Isovlas bij verschillende verkooppunten door heel Nederland. Meer weten? Lees hier onze veelgestelde vragen of neem gerust eens contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: