Dakisolatie

Dakisolatie

Als u uw woning wilt verduurzamen, of duurzaam wilt bouwen, is isoleren met Isovlas de juiste keuze. Wij bieden geweldige dakisolatie die voordelig én ecologisch verantwoord is. U kunt uw dak isoleren door middel van natuurlijk materiaal met unieke eigenschappen, waardoor het niet alleen duurzaam, maar ook zeer gemakkelijk toe te passen is. Isovlas biedt gezond isolatiemateriaal, zowel voor de verwerker als voor de eindgebruiker. Door uw dak te isoleren met Isovlas, krijgt u een optimaal binnenklimaat, met goede temperatuur- en vochtregulatie. Dat is het doel van Isovlas, en  maakt het tot het meest innovatieve isolatiemateriaal van de afgelopen decennia. Zo wordt het isoleren van uw dak eenvoudig, voordelig én enorm duurzaam.

Duurzaam isoleren van uw dak

Isovlas gelooft in het principe van dampopen bouwen. Bij alles wat we doen staat vocht- en temperatuurregulatie bovenaan. Dampopen bouwen is een manier van bouwen waarbij er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen met vochtregulerende eigenschappen. Dat zorgt voor een zogenoemd ‘ademend’ binnenklimaat, met een natuurlijke regulering van vocht. Isovlas is gemaakt van natuurlijke vezels, wat het een zeer geschikt materiaal maakt voor dampopen bouwen. Door uw dak te isoleren met Isovlas, creëert u ultiem wooncomfort en perfecte temperaturen. Het houdt warmte vast in de winter en zorgt voor koelte in de zomer. Dat maakt Isovlas het ideale materiaal voor verduurzaming en het verbeteren van de kwaliteit van leven in ieder gebouw.

Dakisolatie oplossingen van Isovlas

Isovlas biedt diverse oplossingen en systemen voor duurzame en effectieve dakisolatie. U vindt bij ons dakelementen voor zowel een platdak als voor een hellend dak. Ook kunt u kiezen voor isoleren van binnenuit, voor bijvoorbeeld na-isolatie, of van buitenaf. Voor netjes isoleren van binnenuit, bieden wij Isovlas Reno TG Elegant. Door de prachtig afgewerkte onderplaat zijn er geen gipsplaten of stucwerk meer nodig. Of kies voor na-isolatie van buitenaf op een bestaand dakbeschot, met Isovlas Reno Exterieur. Voor een platdak kunt u kiezen voor het Isovlas Platdakelement, een op maat gemaakt element van multiplex, houtspaanplaat of wit houtspaanplaat. Zo wordt er een ruimtelijke binnen-afwerking gecreëerd. Bekijk hier alle oplossingen van Isovlas, en ontdek de voordelen van dampopen en duurzame isolatie.

Isovlas voor ieder duurzaam project

Wij werken graag samen met onze klanten om doelen op het gebied van verduurzaming en isolatie te realiseren. Wij kunnen zowel voor nieuwe bouwprojecten als voor bestaande gebouwen isolatiemateriaal van natuurlijk materiaal bieden voor het isoleren van het dak. Dat zorgt voor lagere stookkosten en een ultiem wooncomfort. Kies voor het beste BIOBASED isolatiemateriaal en ervaar hoe comfortabel natuurlijke isolatie kan zijn. U vindt Isovlas bij diverse verkooppunten door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. Meer weten? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: