Geluidswerende isolatie

Geluidswerende isolatie

Bent u op zoek naar effectieve geluidswerende isolatie? Isovlas biedt maximale geluidsisolatie, en is de meest duurzame isolatie die zeer geluidswerend is. Isovlas wordt geproduceerd van natuurlijke materialen, en zorgt daarom voor een optimaal binnenklimaat in iedere woning. Wij bieden oplossingen voor dak-, gevel-, vloer- en wandisolatie, maar ook voor de na-isolatie van bestaande gebouwen. De unieke eigenschappen van Isovlas zorgen voor optimale temperatuur- en vochtregulering in de woning, en een geluidswerend effect. Daarbij is het gemakkelijk en snel te plaatsen, zonder schadelijke stoffen. Dat maakt Isovlas gezond voor de leefomgeving, de verwerker én voor de eindgebruiker. 

Isolatie die geluidswerend én dampopen is

Bij alles wat wij doen, gelooft Isovlas in dampopen bouwen. Dat is bouwen met isolatiemateriaal van natuurlijke materialen, voor een optimale vocht- en temperatuurregulatie. Met een dampopen constructie ontstaat er een ademend en enorm comfortabel binnenklimaat. Dan is het binnen lekker warm in de winter, en juist koel in de zomer. De natuurlijke materialen van Isovlas zorgen voor een natuurlijke regulering en vocht en warmte. Daarom is Isovlas niet alleen geluidswerende isolatie, maar ook dampopen isolatie. Dat maakt Isovlas het meest innovatieve isolatiemateriaal dat nu op de markt is, en dat ook nog eens voor een voordelige prijs. 

Natuurlijke materialen

Isovlas is gemaakt van vlas, een materiaal wat rechtstreeks uit de natuur komt. Het is een ideaal materiaal om isolatiemateriaal van te maken, vanwege de vochtregulerende en geluidswerende eigenschappen. En daarbij is het ook nog eens duurzaam. Daarom overtreft Isovlas de normen op het gebied van circulariteit, warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Vanwege de gunstige prijs is Isovlas zowel ecologisch als economisch verantwoord, en door iedereen te gebruiken. Isovlas is het perfecte isolatiemateriaal om bestaande woningen mee te verduurzamen door goed na te isoleren. De optimale temperatuur- en vochtregulatie helpt eindgebruikers om energie te besparen en zo de stookkosten te beperken

Kies Isovlas voor een duurzame woning

Kies voor het beste BIOBASED isolatiemateriaal van de afgelopen decennia: Isovlas. Wij blijven onze producten ontwikkelen en we blijven innoveren, om u te laten genieten van ultiem wooncomfort en maximale geluidsisolatie. Wij bieden diverse oplossingen voor wanden, daken, vloeren, gevels en nette na-isolatie. Bekijk onze oplossingen op de website en vind de isolatieoplossing die past bij uw project. Wilt u graag gebruik maken van een Isovlas-oplossing? Wij zijn te vinden bij verschillende verkooppunten door heel Nederland. Zo is Isovlas altijd dichtbij voor onze klanten. Meer weten? Lees hier meer over Isovlas, of bekijk onze veelgestelde vragen. U kunt altijd nog contact opnemen met vragen. We helpen u graag om de perfecte isolatieoplossing te vinden. 

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: