Groene isolatie

Groene isolatie

Geweldige isolatie, maar dan groen. Dat is Isovlas. Wij geloven in dampopen bouwen door middel van natuurlijke materialen, en produceren daarom groen isolatiemateriaal voor ieder bouwproject. Onze producten doorbreken alle normen op het gebied van circulariteit, warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Daarbij is het voordelig, en gemakkelijk en snel aan te brengen. Isovlas is niet alleen groene isolatie, maar is ook een isolatiemateriaal dat zorgt voor ultiem wooncomfort. Zo is Isovlas gezond voor de leefomgeving, de verwerker én natuurlijk voor de eindgebruiker.

 

Dampopen bouwen met Isovlas

Isovlas gelooft in duurzaam en dampopen bouwen, in alles wat wij doen. Dat is bouwen met groen isolatiemateriaal van natuurlijke materialen, met optimale, vochtregulerende eigenschappen. Isovlas wordt geproduceerd van vlas, dat ecologisch verantwoord geteeld wordt. Een dampopen constructie geeft een ademend en comfortabel binnenklimaat, omdat de groene isolatie zorgt voor natuurlijke vocht- en warmteregulering. Dat zorgt ervoor dat het in de winter comfortabel warm is binnen en dat het in de zomer lekker koel blijft. Daarbij is Isovlas groen isolatiemateriaal met een maximaal geluidswerend effect. Zo heeft Isovlas ultiem wooncomfort, op het gebied van temperatuur, vochtbalans én geluid. 

Onze oplossingen

Isovlas werkt samen met onze klanten om doelen te behalen op het gebied van verduurzaming en het gebruik van isolatie die groen is. Wij bieden ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers en natuurlijk de eindgebruikers de voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal. Bekijk de diverse oplossingen op onze website. Wij hebben elementen en producten voor allerlei soorten bouwprojecten. Van een hellend dak, tot een platdak, of u nu de vloer of de gevel wilt isoleren. Ook bij oudere woningen kunnen wij helpen met oplossingen voor na-isolatie. Zo kunnen bestaande woningen worden verduurzaamd door middel van natuurlijke materialen. Dat verlaagt de stookkosten en verhoogt het wooncomfort. Wij hebben bouwisolatie, na-isolatie voor binnen én buiten, of kies voor onze dak- en gevelelementen.

Isovlas: het beste groene isolatiemateriaal

Na jarenlang ontwikkelen en innoveren, is Isovlas uitgegroeid tot het beste BIOBASED isolatiemateriaal dat nu op de markt is. Wij produceren het meest ecologisch én economisch verantwoorde isolatiemateriaal. Wij bieden betaalbare oplossingen, die gemakkelijk en snel toe te passen zijn in iedere woning. Isovlas wil bijdragen aan een duurzamere wereld, door isolatie te maken die groen is voor iedereen. En daar krijgt de eindgebruiker dan ook nog eens ultiem wooncomfort bij. Isovlas is te vinden bij verkooppunten door heel Nederland: zo zijn we altijd dichtbij voor onze klanten. Meer weten? Lees hier meer over Isovlas of neem eens contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: