Isolatie bouw

Isolatie bouw

Geweldige isolatie voor de bouw, maar dan duurzaam: dat is Isovlas. Wij geloven in natuurlijke materialen en maken daarom duurzame bouwisolatie voor ieder project. Isovlas doorbreekt de normen en heeft unieke producteigenschappen die ervoor zorgen dat het materiaal gemakkelijk en snel kan worden aangebracht. Isovlas is niet alleen ecologisch verantwoord, maar maakt wonen en werken extra comfortabel voor de eindgebruikers door optimale temperatuur- en vochtregulatie. Dat maakt Isovlas de meest innovatieve en beste bouwisolatie voor alle denkbare vormen van isolatie. Van spouwmuur tot vloer, van gevel tot dak.

Isovlas: duurzame bouwisolatie

Bij alles wat wij doen, geloven we in dampopen bouwen. Dat betekent bouwen met natuurlijke isolatiematerialen met optimale, vochtregulerende eigenschappen. Dampopen constructies zorgen voor een ademend en comfortabel binnenklimaat, omdat er een natuurlijke vocht- en warmteregulering ontstaat. Isovlas bouwisolatie zorgt ervoor dat het in de winter lekker warm is binnen en dat het koel blijft in de zomer. Ook zorgt Isovlas voor maximale geluidsisolatie en ultiem wooncomfort. Isovlas is gezond tijdens de verwerking, gezond voor de leefomgeving én ook nog eens betaalbaar.

Onze oplossingen

Wij werken graag samen met onze klanten om hun doelen op het gebied van isolatie en verduurzaming te bereiken en om de kwaliteit van leven te verbeteren in ieder gebouw. Isovlas biedt ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers en natuurlijk de eindgebruikers de voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal. Wij bieden oplossingen voor allerlei soorten bouwprojecten. Van een hellend dak tot een platdak, of u nu de vloer of de gevel wilt isoleren. Ook bij oudere woningen kunnen wij helpen. Met onze na-isolatie oplossingen kunnen bestaande woningen worden verduurzaamd. Dat verlaagt de stookkosten en verhoogt het wooncomfort. Bekijk hier onze producten, en kies voor bouwisolatie, na-isolatie van binnen én buiten, of kies voor onze dak- en gevelelementen.

Isovlas is altijd dichtbij

Isovlas is unieke, duurzame bouwisolatie, gemaakt van natuurlijke materialen. Onze isolatie voor de bouw is voordelig, makkelijk aan te brengen en zorgt voor ultiem wooncomfort. In de afgelopen decennia is Isovlas uitgegroeid tot de beste BIOBASED bouwisolatie voor alle vormen van isolatie. De toepassingen van ons duurzame isolatiemateriaal zijn oneindig en te gebruiken voor allerlei soorten bouwprojecten. U kunt Isovlas vinden bij verkooppunten door heel Nederland. Zo ondersteunen wij onze klanten overal waar zij ons nodig hebben. Wilt u meer weten over Isovlas? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: