Isolatie

Duurzame isolatie

Isovlas is geweldige isolatie voor ultiem wooncomfort, maar dan duurzaam. Wij maken isolatiemateriaal van natuurlijke materialen, zodat deze gezond is voor de verwerkers, voor de leefomgeving én voor de eindgebruiker. Isovlas doorbreekt alle normen en bezit unieke eigenschappen, waardoor het materiaal veilig en gemakkelijk aan te brengen is. Isovlas is technisch, ecologisch én economisch het meest innovatieve en beste isolatiemateriaal voor ieder bouwproject. Of u nu isolatieplaten nodig heeft voor de vloer of de gevel, een spouwmuur of het dak: Isovlas maakt iedere ruimte extra comfortabel en leefbaar. 

Dampopen en duurzaam

Isovlas gelooft in dampopen bouwen, bij alles wat wij doen. Dampopen betekent dat een constructie geniet van optimale temperatuur- en vochtregulatie. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zorgt Isovlas ervoor dat de temperatuur en het vochtpercentage op een natuurlijke manier gereguleerd worden. Dat zorgt voor winterwarme en zomerkoele isolatie, voor een ideaal binnenklimaat. Ook op het gebied van geluidsoverlast is Isovlas de juiste keuze: het materiaal zorgt voor maximale geluidsisolatie. Voor ultiem wooncomfort en maximale duurzaamheid is Isovlas het beste en meest voordelige isolatiemateriaal

De oplossingen

Isovlas werkt samen met ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers en natuurlijk eindgebruikers om hun doelen op het gebied van verduurzaming en wooncomfort te bereiken. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal. Wij bieden oplossingen voor diverse soorten isolatie en bouwprojecten. Isovlas is geschikt voor bouwisolatie, na-isolatie (van binnen en buiten), vloer- en wandisolatie en wij leveren kant-en-klare dak- en gevelelementen. Isolatieplaten van Isovlas zijn dus ook uitermate geschikt voor het verduurzamen van bestaande woningen, om stookkosten te verlagen en het wooncomfort te verhogen. Bekijk hier een overzicht van onze diverse oplossingen.

Wij zijn altijd dichtbij

De toepassingen en mogelijkheden van Isovlas isolatiemateriaal zijn oneindig. Van gebruik tijdens het bouwen, tot kwalitatieve na-isolatie oplossingen, Isovlas kan iedereen voorzien van een comfortabel binnenklimaat en goede kwaliteit van leven. Isovlas is optimaal duurzaam, goedkoop, gezond voor de leefomgeving en gemakkelijk te verwerken. Dat maakt het de beste BIOBASED isolatieplaten voor alle vormen van isolatie. U kunt Isovlas vinden bij diverse verkooppunten door heel Nederland. Zo ondersteunen wij onze klanten overal waar het nodig is. Lees hier meer over de samenstelling van Isovlas, of bekijk een aantal projecten waar we trots op zijn. Meer weten? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op. 

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: