Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

Als u op zoek bent naar kruipruimte isolatie die effectief, vochtregulerend en duurzaam is, dan kiest u voor Isovlas. Met Isovlas kunt u uw kruipruimte isoleren met natuurlijke materialen. Isovlas heeft unieke producteigenschappen, waardoor het ecologisch verantwoord én heel gemakkelijk en snel aan te brengen is. Isovlas is gezond isolatiemateriaal, voor degene die het plaatst én voor de eindgebruiker. Het zorgt voor een optimaal binnenklimaat en ultiem wooncomfort, met perfecte temperatuur- en vochtregulatie. Dat maakt Isovlas het meest innovatieve isolatiemateriaal van de afgelopen decennia. Met dit natuurlijke isolatiemateriaal wordt het isoleren van de kruipruimte gemakkelijk en duurzaam.

Duurzaam uw kruipruimte isoleren

In alles wat wij doen, geloven wij in dampopen bouwen. Bij Isovlas staat goede vocht- en temperatuurregulatie voorop. Bij dampopen isolatie wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen met vochtregulerende eigenschappen. Zo wordt een ‘ademend’ en goed gereguleerd binnenklimaat gecreëerd. Dat betekent dat het binnen lekker warm is in de winter, maar dat het juist koel blijft in de zomer. De natuurlijke vezels waarmee Isovlas wordt gemaakt, zijn de perfecte basis voor dampopen isolatiemateriaal. Als u ervoor kiest om het isoleren van uw kruipruimte door middel van Isovlas te doen, dan zorgt u voor ultiem wooncomfort en goede temperatuurregulatie. Zo is Isovlas ook ideaal voor de verduurzaming van uw woning.

De oplossingen van Isovlas

Isovlas biedt diverse isolatieoplossingen voor ieder project. Voor het isoleren van een kruipruimte, kunt u kiezen voor onze Isovlas PL Bouwisolatie, of voor de Isovlas PN Bouwisolatie. Deze isolatieproducten hebben een ongeëvenaarde temperatuurdempingsfactor en warmteopslagcapaciteit. Ze kunnen op maat geleverd worden, en rechtstreeks op de bouwplaats worden afgeleverd. Naast onze oplossingen voor de vloer en de kruipruimte, kan Isovlas ook gemakkelijk gebruikt worden voor het isoleren van wanden, gevels en zowel platte als hellende daken. Ook voor na-isolatie kunt u terecht bij Isovlas. Wij bieden diverse oplossingen om bestaande gebouwen goed te kunnen isoleren, en daarmee te verduurzamen. Lees hier meer over onze isolatieproducten voor in de kruipruimte.

Isovlas is altijd dichtbij

Isovlas is uniek in het produceren van duurzaam, voordelig en optimaal vochtregulerend isolatiemateriaal. Isovlas zorgt voor ultiem wooncomfort en oneindige toepassingen, waaronder kruipruimte isolatie. Wij werken graag samen met ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten en aannemers om doelen op het gebied van verduurzaming te bereiken, door natuurlijk en effectief isolatiemateriaal te bieden. Dat maakt Isovlas het beste BIOBASED isolatiemateriaal. Wij zijn te vinden bij verkooppunten door heel Nederland: zo is Isovlas altijd in de buurt. Wilt u meer weten over Isovlas? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust eens contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: