Na isolatie

Na isolatie

Wilt u op een duurzame manier aan de slag met de na-isolatie van een gebouw? Isovlas is de meeste duurzame vorm van isolatie die nu op de markt is. Ons isolatiemateriaal is gemaakt van natuurlijke vezels, en zorgt voor effectieve na-isolatie vanwege de perfecte temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen. Isovlas is gezond isolatiemateriaal, voor de leefomgeving, de verwerker én voor de eindgebruiker. Het creëert namelijk een ultiem binnenklimaat, wat leidt tot minder stoken en meer comfort. Dat maakt Isovlas het perfecte materiaal om een woning na te isoleren met als doel verduurzaming. 

Isovlas: duurzame na-isolatie

In alles wat wij doen, gelooft Isovlas in dampopen bouwen om duurzamer te bouwen. Het principe van dampopen bouwen is werken met natuurlijke isolatiematerialen met optimale, vochtregulerende eigenschappen. Kiest u Isovlas voor uw na-isolatie project, dan zorgt u voor een dampopen en dus ademend en comfortabel binnenklimaat. De natuurlijke vezels zorgen voor een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Zo is het binnen lekker warm in de winter, en blijft het koel in de zomer. Naast deze dampopen eigenschappen, is Isovlas ook nog eens maximaal geluidswerend. Nog een reden om na-isoleren als duurzame en comfortabele maatregel toe te passen. Het ultieme wooncomfort en de voordelige prijs maakt Isovlas na-isolatie zeker de moeite waard.

Onze oplossingen

Na-isoleren met Isovlas is de perfecte manier om de kwaliteit van leven voor de eindgebruikers te verbeteren, en daarbij ook doelen op het gebied van verduurzaming te behalen. Het natuurlijke materiaal en de dampopen eigenschappen geven u alles wat u nodig heeft om een bestaand gebouw te isoleren. Isovlas biedt diverse elementen en oplossingen hiervoor, en wij werken graag samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat bestaande woningen optimaal geïsoleerd kunnen worden. Of het nu gaat om het isoleren van een plat- of hellend dak, vloerisolatie, dakisolatie of het isoleren van spouwmuren. Isovlas biedt oplossingen voor ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers en meer. Zo kunnen de eindgebruikers uiteindelijk profiteren van een gezonde en comfortabele leefomgeving, gerealiseerd door natuurlijke en duurzame materialen. Zo is Isovlas ecologisch én economisch verantwoord.

Verduurzaam met Isovlas na-isolatie

Zorg voor lagere stookkosten en ultiem wooncomfort met de duurzame isolatieoplossingen van Isovlas. Isovlas is niet alleen duurzaam op ecologisch gebied, maar is ook voordelig en zeer gemakkelijk en snel te plaatsen. Onze innovaties maken Isovlas het beste BIOBASED isolatiemateriaal voor iedere toepassing. Wij willen altijd dichtbij zijn voor onze klanten. Daarom vindt u Isovlas in een groot aantal verkooppunten door heel Nederland. Meer weten over Isovlas? Lees hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op. 

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: