Natuurlijke isolatiematerialen

Natuurlijke isolatiematerialen

Als u op zoek bent naar duurzame isolatieoplossingen van natuurlijke isolatiematerialen, dan bent u bij Isovlas aan het juiste adres. Wij geloven in duurzaam en natuurlijk isolatiemateriaal en produceren daarom isolatiematerialen gemaakt van natuurlijke grondstoffen voor ieder project. Onze materialen doorbreken de normen, doordat ze unieke producteigenschappen hebben. Dit zorgt ervoor dat Isovlas gemakkelijk en snel kan worden aangebracht, en gezond is voor zowel de verwerker als de eindgebruiker. Isovlas is ecologisch en economisch verantwoord, en zorgt voor ultieme temperatuur- en vochtregulatie. Dat maakt Isovlas het meest innovatieve natuurlijk isolatiemateriaal voor iedere vorm van isolatie. 

Wat maakt Isovlas isolatiematerialen natuurlijk?

Voor het produceren van Isovlas maken we gebruik van de natuur. Onze isolatiematerialen zijn gemaakt van vlasvezels, een natuurlijk materiaal. Onze Isovlas producten overtreffen alle normen, op het gebied van circulariteit, warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Er is nog steeds geen enkel ander isolatiemateriaal op de markt dat zo ecologisch verantwoord is als Isovlas. Wij vertalen het naar duurzame, hoogwaardige producten, zoals bouwisolatie, dampopen dakelementen en na-isolatie. Isovlas is namelijk niet alleen natuurlijk, maar kan ook uw gehele woning verduurzamen. Vanwege de optimale temperatuur- en vochtregulatie van Isovlas, bespaart u energie. Dat maakt kiezen voor Isovlas de beste keuze voor de leefomgeving en uw gezondheid.

Dampopen bouwen met natuurlijke isolatiematerialen

Een duurzame woning begint met dampopen bouwen. Isovlas gelooft in een optimale vocht- en temperatuurbalans. Een dampopen isolatie zorgt er voor dat er een ademend en comfortabel binnenklimaat ontstaat. Dat komt doordat de isolatiematerialen natuurlijk zijn, en van nature de temperatuur reguleren. Dit zorgt ervoor dat u energie kunt besparen en kunt genieten van een ultiem wooncomfort. In de winter is het binnen lekker warm, en in de zomer blijft het koel. Daarbij zorgt het natuurlijk isolatiemateriaal van Isovlas voor maximale geluidsisolatie: nog een goede reden om te kiezen voor Isovlas.

Het beste isolatiemateriaal van natuurlijk materiaal

Door de unieke eigenschappen van Isovlas is het uitgegroeid tot het beste BIOBASED isolatiemateriaal van de afgelopen decennia. Met onze continue ontwikkeling en innovatie, willen wij ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van ultiem wooncomfort en een ademend binnenklimaat. Vlas zit in onze natuur, en is daarom zo veel beter voor de leefomgeving, de verwerkers van het isolatiemateriaal én natuurlijk voor de eindgebruikers. Wij bieden diverse oplossingen met natuurlijke isolatiematerialen voor wanden, daken en vloeren. Bekijk hier onze producten. U kunt Isovlas vinden bij verschillende verkooppunten door heel Nederland, zo zijn we altijd dichtbij. Meer weten? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust eens contact op! We helpen u graag verder.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: