Renovatie isolatie

Renovatie isolatie

Als u op zoek bent naar effectief én duurzaam isolatiemateriaal voor een renovatie, kies dan voor Isovlas. Isovlas is gemaakt van natuurlijk materialen en is gemakkelijk en snel aan te brengen. Het materiaal heeft unieke eigenschappen, die het veilig maken om mee te werken en zorgen voor een extra comfortabel binnenklimaat. Temperatuur en vocht worden optimaal gereguleerd. Zo is Isovlas ecologisch verantwoorde isolatie voor renovatie die elke woning optimaal isoleert voor de eindgebruikers. Of u nu de vloer, de gevel, een spouwmuur of het dak wilt isoleren: Isovlas is het ideale natuurlijke isolatiemateriaal voor iedere renovatie.

Isovlas: duurzame isolatie voor iedere renovatie

Isovlas komt voort uit ons geloof in dampopen bouwen. Dat is bouwen met natuurlijk isolatiemateriaal dat optimale, vochtregulerende eigenschappen heeft. Als u bij uw renovatie kiest voor isolatie van Isovlas, dan zorgt u voor een ademend en comfortabel binnenklimaat. Er ontstaat een natuurlijke vocht- en warmteregulering door het natuurlijke materiaal. Zo is het in de winter binnen lekker warm, en blijft het juist koel in de zomer. Dat zorgt voor een geweldig wooncomfort. Daarbij zorgt Isovlas ook nog eens voor maximale geluidsisolatie. Zo wordt Isovlas isolatie aanbrengen tijdens uw renovatie zeker de moeite waard. 

Onze oplossingen

Bij een renovatie met nieuwe isolatie is het doel vaak om de kwaliteit van leven in het gebouw te verbeteren, maar ook om te verduurzamen. Met Isovlas bereikt u beide doelen, vanwege het duurzame materiaal en de dampopen eigenschappen ervan. Wij werken graag samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat bestaande én nieuwe constructies optimaal geïsoleerd worden. Wij bieden oplossingen voor allerlei soorten bouwprojecten, voor ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers en meer. Ook voor na-isolatie van een bestaand pand is Isovlas erg geschikt, maar het belangrijkst vinden wij dat de verwerkers én de eindgebruikers op een gezonde manier kunnen profiteren van natuurlijk isolatiemateriaal. Isovlas is gezond in de verwerking, gezond voor de leefomgeving en dat voor een mooie, betaalbare prijs.  

Kies voor Isovlas

Verlaag de stookkosten en verhoog het wooncomfort met duurzame isolatie van Isovlas. Ons isolatiemateriaal van natuurlijke materialen is voordelig, makkelijk te plaatsen tijdens een renovatie en zorgt voor een gezond en optimaal binnenklimaat. Door onze innovaties is Isovlas uitgegroeid tot het beste BIOBASED isolatiemateriaal voor alle toepassingen. Bekijk hier onze verschillende oplossingen. Isovlas is te vinden bij verkooppunten door heel Nederland. Zo is Isovlas altijd dichtbij. Wilt u meer weten? Lees hier onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: