Temperatuurregulerende isolatie

Temperatuurregulerende isolatie

Zoekt u effectieve en duurzame isolatie die temperatuurregulerend werkt? Isovlas is natuurlijk isolatiemateriaal dat zorgt voor een optimaal binnenklimaat voor iedere woning. Of u nu een woning in aanbouw wilt isoleren of temperatuurregulerende isolatie zoekt voor de na-isolatie van een bestaande woning. De unieke producteigenschappen van Isovlas zorgen ervoor dat wij alle normen doorbreken, door onze ecologisch én economisch verantwoorde isolatieoplossingen. Isovlas is daarbij gemakkelijk en snel aan te brengen, en is gezond om mee te werken voor verwerkers. Dat maakt Isovlas het meest innovatieve isolatiemateriaal van de afgelopen decennia.

Dampopen bouwen met Isovlas

Een goede regulatie van warmte in een woning kan bereikt worden met dampopen bouwen. Isovlas gelooft in alles wat wij doen in dampopen bouwen, om een optimale vocht- en temperatuurbalans te bereiken. Een dampopen constructie zorgt er voor dat er een ademend en comfortabel binnenklimaat ontstaat. Dat wordt gerealiseerd door een natuurlijke regulering van vocht en warmte, vanwege de natuurlijke isolatiematerialen die gebruikt worden. Isovlas isolatie is temperatuurregulerend omdat het gemaakt is van natuurlijke vezels. Dit zorgt voor een optimaal wooncomfort. Het blijft binnen lekker warm in de winter en koel in de zomer. Maximale geluidsisolatie is nog een reden om voor Isovlas te kiezen. Isovlas is gezond voor de leefomgeving, voor de verwerkers én natuurlijk ook voor de eindgebruiker.

Onze oplossingen voor temperatuurregulerende isolatie

Het doel van Isovlas is de kwaliteit van leven te verbeteren in ieder gebouw, op een duurzame, gezonde en voordelige manier. Wij willen ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers én eindgebruikers de voordelen van natuurlijk en regulerend isolatiemateriaal laten ervaren. Wij bieden diverse oplossingen en systemen om zowel bestaande woningen als nieuwe bouwprojecten optimaal te kunnen isoleren. Kies bijvoorbeeld voor onze elementen voor platte of hellende daken, gevels, spouwmuren en vloeren. Daarbij bieden wij oplossingen voor na-isolatie om bestaande woningen netjes en zorgvuldig te isoleren. Zo kunnen stookkosten flink verlaagd worden en wordt het wooncomfort verhoogd. Bekijk hier onze producten voor bouwisolatie, na-isolatie of onze dak- en gevelelementen.

Isovlas: altijd dichtbij

Isovlas is het beste BIOBASED isolatiemateriaal van de afgelopen decennia en met onze innovaties zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van ultiem wooncomfort. Onze unieke, duurzame isolatieoplossingen zorgen voor optimale vocht- en temperatuurregulatie voor ieder project. De toepassingen van Isovlas zijn dan ook oneindig, dus bekijk zeker eens de verschillende mogelijkheden op onze website. U vindt Isovlas bij diverse verkooppunten door heel Nederland. Zo is Isovlas altijd dichtbij. Meer weten over Isovlas? Lees hier meer over ons of bekijk de veelgestelde vragen. Of neem gerust eens contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: