Vloerisolatie

Vloerisolatie

Voor technisch hoogstaande, duurzame én voordelige vloerisolatie is Isovlas de juiste keuze. Wij maken geweldige isolatie voor ieder bouwproject, volledig van natuurlijke materialen. Isovlas doorbreekt de standaard en heeft unieke producteigenschappen, die ervoor zorgen dat het materiaal niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook gemakkelijk en snel kan worden aangebracht. Het isoleren van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig en voordelig. Wij bieden ultiem wooncomfort aan de eindgebruiker, en gezond werken voor de verwerker. Door uw vloer te isoleren met Isovlas, zorgt u voor optimale temperatuur- en vochtregulatie en een comfortabel binnenklimaat. Dat maakt Isovlas het meest innovatie isolatiemateriaal van de afgelopen decennia.

Uw vloer duurzaam isoleren

Isovlas is gebaseerd op het principe van dampopen bouwen. Dat is een manier van bouwen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke isolatiematerialen met vochtregulerende eigenschappen. Een dampopen constructie zorgt voor een ademend binnenklimaat en een natuurlijke vocht- en temperatuurregulering. Isovlas is zo’n natuurlijk en ademend isolatiemateriaal. Bij het isoleren van uw vloer wilt u natuurlijk dat het uw wooncomfort verhoogt. Isovlas zorgt voor een zeer comfortabel binnenklimaat: lekker warm in de winter, en koel in de zomer. Daarbij is Isovlas maximaal geluidsisolerend, en dus ook ideaal voor het isoleren van wanden en gevels. Door de natuurlijke materialen is Isovlas gezond voor de leefomgeving, gezond te verwerken én zeer betaalbaar.

Oplossingen voor duurzame vloerisolatie

Isovlas biedt ecologisch verantwoorde, voordelige en effectieve oplossingen voor ieder isolatieproject. Als u de vloer wilt isoleren met duurzame materialen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Isovlas PL Bouwisolatie of de Isovlas PN Bouwisolatie. Bekijk hier de productspecificaties van deze oplossingen. Deze kunnen zowel geplaatst worden onder een verdiepingsvloer, als onder de vloer van de begane grond. Je kunt Isovlas tijdens de constructie plaatsen, maar wij bieden ook na-isolatie oplossingen van binnen en van buitenaf. Wij kunnen dus ook helpen bij het verduurzamen van bestaande woningen, voor lagere stookkosten en een verhoogd wooncomfort. Wij werken dan ook graag samen met onze klanten, zoals ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten en aannemers om doelen op het gebied van duurzaamheid te bereiken. Bekijk hier al onze oplossingen.

Altijd dichtbij

Isovlas is de enige in zijn soort op het gebied van duurzaam en voordelig isolatiemateriaal. Het voorziet uw woning of kantoor van ultiem comfort en is gemakkelijk aan te brengen. De toepassingen zijn oneindig: voor het isoleren van uw vloer, tot het isoleren van een spouwmuur. Isovlas is het beste BIOBASED bouwisolatiemateriaal voor iedere vorm van isolatie. U kunt Isovlas vinden bij diverse verkooppunten door heel Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij als u ons nodig heeft. Wilt u meer weten of heeft u vragen over Isovlas? Bekijk hier onze veelgestelde vragen, of neem gerust eens contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: