Vochtregulerende isolatie

Vochtregulerende isolatie

Als u op zoek bent naar vochtregulerende isolatie die écht effectief is, dan is Isovlas de juiste keuze. Isovlas is het beste duurzame isolatiemateriaal van natuurlijke vezels, met een vocht- én warmteregulerende werking. Isovlas zorgt voor een comfortabel binnenklimaat vanwege de optimale vocht- en temperatuurbalans die het creëert. Isovlas doorbreekt alle normen met de unieke producteigenschappen van ons duurzame isolatiemateriaal, die onze isolatie vochtregulerend maken. Daarbij is Isovlas voordelig en enorm gemakkelijk aan te brengen. Isovlas is ecologisch, economisch en technisch hoogstaand, en is het meest innovatieve en duurzame isolatiemateriaal dat nu op de markt is. 

Het dampopen principe

Isovlas gelooft in dampopen bouwen. In alles wat wij doen, is het ons doel om isolatie optimaal vochtregulerend te maken en daarmee dampopen constructies te realiseren. Dat betekent een constructie die een ademend en comfortabel binnenklimaat heeft, vanwege de natuurlijke vocht- en warmteregulering die erin ontstaat. Dat kan gerealiseerd worden met Isovlas vochtregulerende isolatie. Voor de eindgebruiker leidt dit tot ultiem wooncomfort: lekker warm in de winter, en juist koel in de zomer. Daarbij zorgt Isovlas voor maximale geluidsisolatie. Zo is Isovlas gezond voor de leefomgeving, voor de verwerker én voor de eindgebruiker.

Onze oplossingen voor vochtregulerende isolatie

Ons doel is om de kwaliteit van leven en het wooncomfort te verbeteren in ieder gebouw, maar dan op een duurzame en gezonde manier. Isovlas biedt ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, verwerkers en natuurlijk de eindgebruikers de voordelen van natuurlijk en vochtregulerend isolatiemateriaal. U vindt bij ons diverse oplossingen en systemen voor de isolatie of na-isolatie van ieder project. Wij bieden elementen voor platte en hellende daken, kunnen spouwmuren en vloeren isoleren en hebben diverse gevelelementen. U kunt gemakkelijk een bestaande woning na-isoleren met onze isolatieoplossingen, zodat ook oudere gebouwen kunnen profiteren van de vochtregulerende isolatie van Isovlas. Onze materialen verlagen de stookkosten en verhogen het wooncomfort. Bekijk hier onze producten voor bouwisolatie, na-isolatie of onze dak- en gevelelementen.

Isovlas is altijd dichtbij

Isolatie die vochtregulerend is, is altijd dichtbij met Isovlas. Wij hebben verkooppunten door heel Nederland, zodat we altijd in de buurt zijn voor onze klanten. Isovlas is duurzame bouwisolatie, die zowel voordelig, gemakkelijk als vochtregulerend is. Ook zorgt Isovlas voor een ideale temperatuurregulatie, op een natuurlijke manier. De toepassingen van Isovlas zijn oneindig, dus bekijk vooral de verschillende mogelijkheden op onze website. Wilt u meer weten over Isovlas? U kunt hier de veelgestelde vragen eens doornemen, of neem contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: