Zolder isolatie

Zolder isolatie

Voor het succesvol verduurzamen van woningen is zolder isolatie een effectieve eerste stap. Om écht duurzaam te werk te gaan, kiest u ervoor om de zolder te isoleren met Isovlas. Isovlas is uiterst effectief isolatiemateriaal dat ecologisch én economisch verantwoord is. Gemaakt van natuurlijk materiaal met unieke eigenschappen, is Isovlas niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk en snel aan te brengen. Het is gezond isolatiemateriaal voor de verwerker en de eindgebruiker. Isovlas zorgt voor een optimaal binnenklimaat, vanwege de perfecte temperatuur- en vochtregulatie. Dat maakt ons isolatiemateriaal zo innovatief, en maakt het isoleren van de zolder eenvoudig, voordelig en duurzaam.

Duurzaam de zolder isoleren

Alles wat Isovlas doet, komt vanuit ons geloof in het principe van dampopen bouwen. Optimale vocht- en temperatuurregulatie is onze prioriteit. Dampopen bouwen is een manier van bouwen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen met vochtregulerende eigenschappen. Zo wordt een ‘ademend’ binnenklimaat gecreëerd, met een natuurlijke vochtregulering. Isovlas is zeer geschikt voor dampopen bouwen, omdat het is gemaakt van natuurlijke, ademende vezels. Als u kiest voor zolder isolatie van Isovlas, kiest u voor een optimaal binnenklimaat op een duurzame manier. Dat betekent dat het lekker warm is in de winter en koel blijft in de zomer. Zo verbetert Isovlas de kwaliteit van leven in ieder gebouw en is het een ideaal materiaal voor verduurzaming.

De oplossingen van Isovlas

Isovlas heeft verschillende oplossingen en systemen om op een dampopen en duurzame manier het isoleren van een zolder te realiseren. Wij hebben diverse dakelementen ontwikkeld voor hellende daken, waarbij op een nette manier geïsoleerd kan worden van binnen, of van buiten. Onze elementen zijn ideaal voor na-isolatie, bijvoorbeeld op een bestaand dakbeschot, met Isovlas Reno Exterieur. Of kies ervoor om het isoleren van de zolder van binnenuit te doen, met Isovlas Reno TG Elegant. Hierbij krijgt u een net afgewerkte onderplaat, waardoor er geen extra gipsplaten of stucwerk meer nodig is. Lees hier meer over de oplossingen van Isovlas voor zolderisolatie. Ook voor de isolatie van een platdak, of van wanden of vloer kunt u terecht bij Isovlas. Wij produceren duurzame isolatieproducten voor iedere klus.

Isovlas voor ultiem wooncomfort

Het doel van Isovlas is om met natuurlijke materialen een ideaal binnenklimaat te realiseren voor ieder gebouw. Wij werken graag samen met ontwikkelaars, overheden, woningbouwverenigingen, architecten, aannemers, om doelen van verduurzaming te kunnen bereiken. De eindgebruiker geniet dan van ultiem wooncomfort en lagere stookkosten door de unieke eigenschappen van Isovlas. Dat maakt Isovlas het beste BIOBASED isolatiemateriaal van de laatste decennia. Wij zijn te vinden bij een groot aantal verkooppunten door heel Nederland, zodat we altijd dichtbij zijn voor onze klanten. Meer weten over Isovlas? Lees hier onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Vlas is onze natuur... dit is ons denken… het zit in onze vezels

De voordelen op een rijtje: